Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'z7'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Test and Measurement
    • Measurement Computing (MCC)
    • Add-on Boards
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions
    • Archived

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. I'm trying to get the Pmod Color module for the Zynq z7-10 to work but it doesn't appear to be on. I was following along the instructions from these sites: https://reference.digilentinc.com/learn/programmable-logic/tutorials/pmod-ips/start https://projects.digilentinc.com/arthur-brown/displaying-color-readings-with-the-pmod-color-and-python-ebd794 and I have it connect to the device as such on the board's JA port: Following along with the first link, I skipped the steps where a clock and interrupt were added as the data sheet shows that the Pmod Color IP does not require these. I have included my schematic below. I see that the module has an LED pin (LD1) but it doesn't appear to be on when connected to my powered device. In the SDK, I added a debug 'else' statement to the main() portion of the code to see if the Pmod is receiving data. After running the code on the board, the else statement is the only statement being executed. What could be the issue that my module is not turning on? I took a voltmeter reading, and the Vcc and GND pins are getting 3.3V. Following the instructions of the first link, I noticed they never included a constraints file. Could this be the issue? zynq_ps_main_c.c
  2. I'm following along with the instruction provided on the GitHub (https://github.com/Digilent/Zybo-Z7-10-HDMI/blob/master/README.md) to test the functionality of the Zybo board's HDMI ports. I followed the instruction to the T but cannot seem to get a signal to pass through. At first, I connected my cable box to the HDMI Rx and then I switched to my laptop. In both instances, not only did my TV monitor not detect a signal, but the output on the sdk terminal was that the HDMI-in was unplugged (see first attached photo). The HDP / LD9 LED near the HDMI port turns on, telling me it is detecting a signal. Using the Zybo-Z7 reference manual, I deduced that it might be due to an issue with resolution, but if I try to change the resolution, I get 'stuck' in that menu (see second attached photo) and have to restart the processes by clicking run-as -> Launch on Hardware. I also notice the clock frequency is set to 0, but I'm not exactly sure what could be the issue. I have also attached the block design and xdc file as I'm assuming the issue could be there since the pixel clock isn't running. design_1.pdf Zybo-Z7-Master.xdc
  3. I am trying to make RAM work on my zybo; however, it keeps failing the memory test, I have tried https://forums.xilinx.com/t5/Processor-System-Design-and-AXI/ZynQ-DRAM-fails-in-test/td-p/834342/ https://forum.digilentinc.com/topic/15755-ddr-issues-on-zybo-z7-20/ additionally, I have tried setting up different "memory part" in the settings in vivado according to these reference manuals https://reference.digilentinc.com/reference/programmable-logic/zybo-z7/reference-manual/ https://reference.digilentinc.com/_media/zybo:zybo_rm.pdf Do you know what I might be doing wrong?
  4. Any & all help is appreciated with this thread. I am 100% new rookie to FPGA. I purchased the Digilent Zybo Z7: Zynq-7000 ARM/FPGA SoC Development Board (Zybo Z7-20 with SDSoC Voucher) My intentions are to crypto currency mine a new FPGA algo called Odocrypt created by the blockchain group Digibyte DGB. Here are a couple links to the info. https://www.dgbwiki.com/index.php?title=FPGA_mining https://www.coinfoundry.org/pool/dgb5 DigiByteCoin Github Odocrypt Mining Software https://github.com/DigiByte-Core/odo-miner It will change every 10 days. Its supposed to, to make it more ASIC resistant. I thought this may make a nice marketing tool also that is profitable & I'll gladly promote if someone can tell me how to set it up! Any input, insight or suggestions how to setup the Xilinx software for this particular FPGA to mine that Odocrypt algo on that mining pool... would be greatly appreciated! TYIA
×
×
  • Create New...