Search the Community

Showing results for tags 'ip-packager'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Test and Measurement
    • Measurement Computing (MCC)
    • Add-on Boards
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions
    • Archived

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi all, I'm working on a video streming project with a zedboard and an ov7670 camera module. I found a similar project online, made by Mike Field, and I was able to make it work. But I want to buid the project using custom IP's. and I found this project: https://lauri.xn--vsandi-pxa.com/hdl/zynq/zybo-ov7670-to-vga.html I used the same (working) VHDL code, the same XDC file, the same setup, and followed his instructions, but for some reason, whenever I try to create custom IP's (with or without AXI), I can't make it work, and the monitor says "no signal". Can anyone please help to figure out what I'm doing wrong here? Thanks, Shlomi.