Search the Community

Showing results for tags 'cable'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Test and Measurement
    • Measurement Computing (MCC)
    • Add-on Boards
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions
    • Archived

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, i also Facing the same issue.. I'm setting up the Spartan 3E system using VM( VirtualBox -Win7 IE8) with installed with ISE 14.7 on my WIN 10 PC. the USB connection showed in Device Manager is Xilinx USE Cable, but when I run the IMPACT to program the FPGA it show the error below: Error: GUI --- Auto connect to cable... INFO:iMPACT - Digilent Plugin: Plugin Version: 2.5.2 INFO:iMPACT - Digilent Plugin: no JTAG device was found. AutoDetecting cable. Please wait. *** WARNING ***: When port is set to auto detect mode, cable speed is set to default 6 MHz regardless of explicit arguments supplied for setting the baud rates PROGRESS_START - Starting Operation. Connecting to cable (Usb Port - USB21). Checking cable driver. Source driver files not found. The Platform Cable USB is not detected. Please connect a cable.If a cable is connected, please disconnect and reconnect to the usb port, follow the instructions in the 'Found New Hardware Wizard', then retry the Cable Setup operation. Cable connection failed. Connecting to cable (Parallel Port - LPT1). Checking cable driver. Driver windrvr6.sys version = 10.2.1.0. WinDriver v10.21 Jungo (c) 1997 - 2010 Build Date: Aug 31 2010 X86 32bit SYS 14:35:41, version = 1021. Cable connection failed. Connecting to cable (Parallel Port - LPT2). Checking cable driver. Driver windrvr6.sys version = 10.2.1.0. WinDriver v10.21 Jungo (c) 1997 - 2010 Build Date: Aug 31 2010 X86 32bit SYS 14:35:41, version = 1021. Cable connection failed. Connecting to cable (Parallel Port - LPT3). Checking cable driver. Driver windrvr6.sys version = 10.2.1.0. WinDriver v10.21 Jungo (c) 1997 - 2010 Build Date: Aug 31 2010 X86 32bit SYS 14:35:41, version = 1021. Cable connection failed. Connecting to cable (Parallel Port - LPT4). Checking cable driver. Driver windrvr6.sys version = 10.2.1.0. WinDriver v10.21 Jungo (c) 1997 - 2010 Build Date: Aug 31 2010 X86 32bit SYS 14:35:41, version = 1021. Cable connection failed. PROGRESS_END - End Operation. Elapsed time = 2 sec. Cable autodetection failed. WARNING:iMPACT:923 - Can not find cable, check cable setup ! anyone have the idea to resolve this problem? I'm try many way also cannot detect the cable Thank you