Search the Community

Showing results for tags 'atrix 7'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Test and Measurement
    • Measurement Computing (MCC)
    • Add-on Boards
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions
    • Archived

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I'm following along with the instruction provided on the GitHub (https://github.com/Digilent/Zybo-Z7-10-HDMI/blob/master/README.md) to test the functionality of the Zybo board's HDMI ports. I followed the instruction to the T but cannot seem to get a signal to pass through. At first, I connected my cable box to the HDMI Rx and then I switched to my laptop. In both instances, not only did my TV monitor not detect a signal, but the output on the sdk terminal was that the HDMI-in was unplugged (see first attached photo). The HDP / LD9 LED near the HDMI port turns on, telling me it is detecting a signal. Using the Zybo-Z7 reference manual, I deduced that it might be due to an issue with resolution, but if I try to change the resolution, I get 'stuck' in that menu (see second attached photo) and have to restart the processes by clicking run-as -> Launch on Hardware. I also notice the clock frequency is set to 0, but I'm not exactly sure what could be the issue. I have also attached the block design and xdc file as I'm assuming the issue could be there since the pixel clock isn't running. design_1.pdf Zybo-Z7-Master.xdc
  2. I am looking to start developing a new setup and I purchased the USB104 A7 and Zmod ADC1410 as shown in the picture and can not find a simple way to get this up and running to see if it meets my criteria. The ones that are linked there are for a different development system and require an Ethernet port. Can you guide me to the proper resources? Best, R